Thursday, August 28, 2008

post..post..post..

Mr dayat:wei wan..bla nak ltak gamba baru??

just now dayat ask me..waa..nggak sabar deyh..
actualy me still finding foto 2 be share with..
dat suitable for all ages 2 see it..(UMUM)

here some recent foto dat have been capture..
with using samsung camera..(dayat cakap ni camera kelab punya..
aku pakai la..)

ekspedisi mengejar langit..
Sang pengejar langit..meniti desir pasir untuk mencapai satu yang pasti tidak akan menjadi miliknya..thx to the model..



Model: tin kosong yang bernamaF&N Iced Cream
Soda
Location: atas batu keras
Caption: rintihan seorang tin..'mengapa sendirian aku berdiri di ratusan keras nya batu ini..tiadanya makna wujudnya aku..tiadakah yang melihat..


jalan sang pengejar langit..dimana penghujung jalan ini??

daunan itu berguguran jatuh..inikah pengakhiran?atau hanya gimik..yang penting idea sudah tepu..tiada lagi yang bisa terungkap..

-end of this chapter-

p/s:mntk ampun yat..hahahha..

4 Comments:

Dyat said...

ye samsung L100 den mmg power...

ari tu ms symbion aku pkai samsung 7meg atok ngan samsung 6 meg capik... agak kecewa ckit dgn prestasi. rasanya sama kualiti mcm kodak 2meg adik aku, just kamera adik aku tu time loading berjanggut.

tp L100 samsung Den, kualiti video pun bleh tahan kalah Nikon L4 Coolpix (kakak aku yg aku slalu pau guna)... cuma audio kurang jelas...

bgus samsung! truskan usaha!

(tiada pujian utk angle+timing+iso control dll dlm shot ko... all credit to samsung hehe)

reddu said...

owh..
puji camera j la..
owh..xpa2..
hahah

Anonymous said...

eh...letak la sign ko dkt pic ko i2...nnt ada orang curi karya ko.. hoho..btw nice photos u hv..

reddu said...

thnx for advise..